Toegang geweigerd

Toegang geweigerd - Danny De Vos


24 recensies

 

1

 

Ik vind het boek leuk en spannend. Het was een spannend verhaal want Nick ontmoette ZaÏd, ze werden vrienden en op een gegeven moment werden ze ontvoerd.

.
- G.   ★★★★★
 
>
 

2

 

Ik vond het een leuk en spannend boek omdat Nick werd meegenomen door een vluchtelingen ferry.
- F.   ★★★★
 
>
 

3

 

Ik vond het een leuk boek.
En er zit een goede verhaallijn in
En ik vond het spannend en er was heel veel drama.
- T.   ★★★★
 
>
 

4

 

Ik vind dit een leuk boek maar sommige stukjes waren wel heel saai, een tip is om beter aan te geven wie wat zegt, want soms is Nick aan het praten en ineens gaat het over Len of Zoë, voor de rest is het wel een leuk boek. Het was wel een spannend boek en het liet zien hoe het in de werkelijkheid is.
- I.   ★★★★★
 
>
 

5

 

Ik vond het redelijk er zaten wel leuke stukke in.
Maar soms bleven ze te veel op een stuk hangen.
Maar het was wel spannend soms.
- A.   ★★★
 
>
 

6

 

Ik vond het boek middelmatig, want aan het begin is het niet spannend en aan het einde weer wel.
- B.   ★★
 
>
 

7

 

Als je een persoon bent die veel van lezen houdt ga dit boek dan lezen, ik hou ook van zoek boeken maar het leukste bij zoek boeken zijn dat je niet kon stoppen met lezen dat had ik dan wel hahah, maar als dit echte leven was zou ik het nooit durven maar Nick die doet het wel ik dacht dat dit geen goeie einde zou zijn maar....... Misschien wel jullie moeten dit boek lezen.
- A.   ★★★★★
 
>
 

8

 

Het boek is anvontuurlijk omdat Nick een jongen is van avontuur en avontuur is leuk het boek is ook spannend omdat Nick in een vluchtelingenstroom komt en de boot op moet maar hij komt terug het is een leuk boek👍.
- E.   ★★★★★
 
>
 

9

 

Ik vond het boek aan het begin behoorlijk saai. Maar toen ik verder ging lezen werd het toch wel echt spannend en vond ik het toch wel leuk. En ik weet nu ook veel meer over het leven van vluchtelingen.
- F.   ★★
 
>
 

10

 

Ik vond het boek toegang geweigerd een super leuk boek omdat er soms ook spanning in het boek zit en het een heel interessant verhaal is.
- M.   ★★★★
 
>
 

11

 

Ik vond het een leuk boek, omdat er veel spannende stukjes in zaten. Maar sommige stukjes waren ook saai, omdat het soms niet heel begrijpelijk is.
- M.   ★★★
 
>
 

12

 

Ik vond het aan het begin heel saai, maar het werd wel aan het einde spannender. Ik vond het opzich wel een leuk boek. Er konden wel meer spannende dingen in. Ik zou hem zelf nooit lezen.
- I.   ★★★★
 
>
 

13

 

Ik vindt het boek heel leuk en spanend omdat ik zelf vluchteling ben en alles mee heb gemaakt.
- A.   ★★★★★
 
>
 

14

 

Het was een middelmatig boek er mocht maar actie in.
En ik vond iets raarder verhaal dan de boek broergeheim.
- R.   ★★★
 
>
 

15

 

Ik vond het spannend omdat Nick met een boot meeging om een vriend gesteund hebben ik vond het super leuk boek omdat het spannend en leuk en verslavend om telezen.
- L.   ★★★★
 
>
 

16

 

Ik vond het aan het begin een beetje saai, want het was dan heel lang hetzelfde. Maar in het midden van het boek werd het steeds spannender.
- J.   ★★★★
 
>
 

17

 

Ik vond het een boek die ik soms niet snapte en ik vond het een boek waar het verschil te zien is van vluchteling en toerist.
- B.   ★★★★
 
>
 

18

 

Het is echt een leuk boek.
En het is echt een aanrader.
Het is best spannend.
- D.   ★★★★★
 
>
 

19

 

Wel is een leuk boek omdat het een leuk verhaal is met Nick hij houdt van avontuur.
Het is een aanrader👍🏿.
- I.   ★★★★★
 
>
 

20

 

Ik vond een beetje verwarrend omdat er veel hoofdpersonen zijn
Soms spannend maar ook een beetje saai.
- W.   ★★★★★
 
>
 

21

 

Leuk boek om te lezen ook een spannend boek 👍🏻.
- R.   ★★★★★
 
>
 

22

 

Ik vond dit boek niet fijn om te lezen maar het was wel een heel spannend boek en heel goed gemaakt.
- M.  
 
>
 

23

 

Ik vond het een leuk en speciaal boek want het komt niet heel vaak voor dat er een eiland word overspoeld met vluchtelingen. Het was ook een spannend boek soms, Mieke Nijssen.
- M.   ★★★
 
>
 

24

 

Het boek “Toegang geweigerd” is een echte aanrader om te lezen. Nick, die op vakantie is met zijn ouders op een Grieks eiland ruilt voor één dag van plaats met ZaÏd, een aangespoelde bootvluchteling. Nick komt dan uiteindelijk terecht in een vluchtelingenstroom. De manier waarop de schrijver dit in zijn boek vertelt, zorgt ervoor dat je meeleeft met de hoofdpersoon. Je voelt zijn angst en zijn verdriet. Dit gevoel van meeleven wordt versterkt doordat je je realiseert dat het echt zou kunnen gebeuren. Het boek is ook gebaseerd op gesprekken met gevluchte jongeren. Het is een goed voorbeeld van hoe dit in het echt zou gaan. Je hoort vaak op televisie en radio over vluchtelingen, maar als je dit boekt leest, maakt het toch meer indruk op je.
- J.   ★★★★
 
>
 
 

< Leestip