Zoek naar boeken op
 
 
 
 

Leestip

 

 
 

Complot - Eva Burgers


6 recensies

 

1

Het is een spannend boek, maar wel veel bijzaken.
- 5.
 
 
>
 

2

Het begin was wel oke, maar daarna werd het heel saai over onderzoek dingen en dat vind k saai heb hem wel uitgelezen want ja anders moet ik weer opnieuw beginnen maar beetje saai. Het begin is aan te raden daarna niet meer.
- B.  
 
 
>
 

3

Het boek begint geheimzinnig. Het is realistisch, iedereen kan het meemaken. Het was zo spannend, dat ik nieuwsgierig was naar de afloop. In het begin was het nog geloofwaardig, later in het verhaal wat minder.
- A.   ★★★★
 
 
>
 

4

Ik vond het een leuk verhaal. Het was spannend, maar niet te spannend. Het was absoluut niet saai.
- 9.   ★★★★★
 
 
>
 

5

Abby wil zo snel mogelijk weg, haar vader zit altijd op tinder en tot haar grote schrik ziet ze haar moeder zoenen met een ander man. Ze vraagt haar beste vriendin Jane of ze mee wilt met haar naar Londen en ze gaan naar Londen. De locatie is niet zomaar uit gekozen, toen Abby bij de recherche keek zag ze dat ze met een groot onderzoek bezig zijn over de Red Snake. Als Abby en Jane in Londen zijn, gaan ze wat ronde lopen en en dan komen ze in een opslag ruimte en iemand ziet de meiden daar. Ze zijn in grote problemen en dit kan hun leven kosten.

Ik vind het boek spannend en leuk. Het boek is in een goede tempo geschrevenen je kan het goed volgen. Het boek is in de ik persoon geschreven. Ik heb zelf geen irritaties aan het boek. Ik zou het boek zeker aanraden aan andere mensen omdat het een leuk en spannend boek is.
.
- 2.   ★★★★
 
 
>
 

6

Het is een super leuk boek, spannend en mysterieus echt wat ik leuk vind. Ik wilde alleen maar door lezen!.
- J.   ★★★★★
 
 
>
 
 

< Leestip