De selectie, De elite & De one

De selectie, De elite & De one - Kiera Cass


2 recensies

 

1

 

Een meisje genaamd: America Slinger had een geheime relactie met Aspen. America leefde in armoede. Ze moest zich in schrijven van haar moeder bij de selectie, maar dat wilde ze niet. (de selectie houd in dat je het hart van de prins probeert te veroveren).
America de wilde dat natuurlijk niet, want ze was verliefd op Aspen. Hij heeft ook tegen America gezegd dat ze haar moest in schrijf. Dat had ze gedaan en ze was door naar de volgende ronde. Ze werd naar het paleis gebracht.
Ze was boos op Aspen, want ze zag hem met een andere meisje voor dat ze naar het paleis werd gebracht. Ze had besloten hem uit haar hoofd te zetten dat ging wel moeilijk, want ze hield nog steeds van hem.
De eerste nacht bij het paleis voelde ze zich opgesloten. Ze probeerde naar buiten te rennen, maar de wachters lieten haar niet door. Zonder dat ze het door had viel ze flauw in de handen van prins Maxon. Hij beval de wachters de deur open te doen.
Toen ze buiten waren hadden ze een gesprek waarin ze uitlegde dat ze hier wilde blijven en ze zei niet waarom. Prins Maxon vond dat goed. Ze bestolen goede vrienden te blijven en beloofde elkaar niks te vertellen dat deze gesprek plaats vond.

Later als ze met elklaar wilde afspreken dan hadden ze een teken voor elkaar. Die teken was: door aan hun oor te trekken.
Langzaam kreeg America gevoelens voor prins Maxon en ze hadden al op een avond gekust met elkaar. Toen ze besloten om samen een film te kijken zag America, Aspen. Hij was 1 van de wachters in het paleis.
Op een avond zoende Aspen en America elkaar in haar kamer (Die ze kreeg in het paleis). America wist niet wat ze moest doen, want ze had gevoelens voor Aspen en prins Maxon.
Paar avond daarna kwam Aspen weer haar kamer binnen daar maakte America duidelijk dat ze voor haar zelf koos dat ze tijd nodig heeft voor haar gevoelens.

Ik geef het boek 5 sterren, want er zit drama in. Het leest fijn en gemakkelijk. Er zaten geen worden die moeilijk leesbaar was. Dit boek trok iets bij mij aan ik weet niet wat. Ik vind boeken lezen niet leuk, maar bij dit boek wilde ik alleen maar doorlezen.
Ik raad het boek aan aan mensen die van drama en romantiek houden.
(DEZE RECENTIE GAAT OVER DEEL 1).
- A.   ★★★★★
 
 
>
 

2

 

Het begin van het boek vind ik wat saai en moeilijk om erdoorheen te komen, maar uiteindelijk werd het spannender en leuker. Het is een leuk boek.
- L.   ★★★
 
 
>
 
 

< Leestip