Zoek naar boeken op
 
 
 
 

Leestip

 

 

Lampje - Annet Schaap


7 recensies

 

1

Ik vind hem tot nu toe wel leuk nog en spannend.
- N.
 
 
>
 

2

Ik vind lampje een erg goed boek. Ze vertellen heel veel, maar het word niet snel langdradig. Ik vind de verhaal lijn ook heel leuk.
- L.   ★★★★
 
 
>
 

3

Het boek lampje is een mooi meeslepend boek. Het boek gaat over lampje en haar vader die in de vuurtoren wonen. Je voelt echt hoe lampje zich voelt en wat ze meemaakt. Het boek is geschreven door Annette schaap en bekroont met een Goude griffel, Woutertje Pieters, Vlaamse boek leeuw en een Nienke van Hichtum.
- A.   ★★★★
 
 
>
 

4

Super leuk en spannend boek!.
- D.   ★★★★★
 
 
>
 

5

Het is echt een aanrader!! Je moet aan het begin even doorbijten maar als je er eenmaal in zit kan je niet stoppen!! Zodra je dus in het verhaal zit is het echt heel erg spannend en wil je eigenlijk niet stoppen. Het verhaal gaat dus over lampje en ze heeft best nare dingen meegemaakt. Je plaatst je in het verhaal ook in in lampje en leeft ook wel een beetje met haar mee. Het is echt een leuk en spannend boek dus ik raad het zeker aan!!.
- F.
 
 
>
 

6

Als je van fantasie en spanning hou is dit het boek voor jou! Het is een mooi geschreven boek waardoor je er helemaal in ingeslokt wordt en als je bent begonnen met lezen kom je er ook niet meer uit. Zeker een aanrader!.
- C.   ★★★★
 
 
>
 

7

Ik vind het een leuk boek, want er zit veel fantasie in en dat is heel erg leuk om te lezen.
- K.
 
 
>
 
 

< Leestip