Tom Groot leest zich suf (niet dus) dl. 6

Tom Groot leest zich suf (niet dus) dl. 6 - Liz Pichon


3 recensies

 

1

 

Zoals elke tom groot heel leuk en echt genieten.
- N.
 
 
>
 

2

 

Ik vond het een leuk boek.
- T.
 
 
>
 

3

 

Het boek dat ik heb gelezen heet: Tom Groot leest zich suf (dus niet).

De schrijfster van dit boek heet: Liz Pichon, zij heeft al meer dan 10 boeken over Tom Groot geschreven, Liz Pichon is een Britse kinderboekenschrijfster, ze is geboren op 16 augustus 1963.

A personages - Kon je je goed inleven in de personages? Vind je de personages goed beschreven? Ja, je kon je goed inleven in de personages omdat alles werd duidelijk uitgelegd in het verhaal, en dan kan je alles goed inbeelden, de personages werden ook goed beschreven door kleine plaatjes bij de tekst.

B plot -Vond je het verhaal goed opgebouwd? Wilde je graag doorlezen? Heeft het verhaal een goed einde? Ja, ik vond het verhaal goed opgebouwd omdat het over 1 onderwerp ging en niet over allemaal verschillende verhalen. Het was een leuk en grappig verhaal dus ik wilde graag doorlezen, het verhaal had een goed en logisch einde.
C stijl - Vond je het taalgebruik fijn om te lezen? Staan er veel moeilijke woorden in, leest het makkelijk weg? Ja, het was fijn om te lezen en er waren bijna geen moeilijke woorden in het boek, het las wel lekker weg maar soms waren de plaatjes en achtergronden van de woorden een beetje onduidelijk.
D thema - Waarover heeft het boek je aan het denken gezet? Zijn er kwesties waar je anders over bent gaan denken door het boek?

Het boek ging over kinderboekenweek, en Tom zit in groep 6 en ze gingen de hele week leuke dingen doen, en ook verkleed naar school en toen dacht ik hoe het bij mij op de basisschool dan eruit zal zien en waarom wij dat niet deden.
Is je boek een aanrader?
Ja mijn boek is wel een aanrader het is een grappig en leuk boek en het is fijn om te lezen.
- 4.   ★★★★
 
 
>
 
 

< Leestip