Het laatste gekozen boek is Schaduwleven van Kim Moelands


 
My way

My way - Monica Geuze


9 recensies

1


Ik vond het boek heel intressant omdat je leest hoe haar jeugd was en je dus gewoon weet hoe zij hij leven leeft.
- M.

2


Leuk boek, goed geschreven en heel leuk verdeeld in verschillende hoofdstukken van toen en nu en straks. Ik vond het een leuk boek om te lezen en ik verheug mij erop om nog meer boeken te lezen en misschien een prijs te winnen want ik hou sowieso van lezen en nieuwe woorden te lezen. Ik lees al heel lang boeken en het blijft altijd nog zeer leuk.
- C.

3


Het boek was heel leuk doordat ik Monica ook al kijk op YouTube. Ik ben nu meer over haar te weten gekomen.
- S.

4


Vond het een leuk boek ze heeft me insprireed en ze heeft over haar verleden vertelt vond ik ook een ding, moet je maar durven.
- I.

5


Ik vond het een leuk en interessant om te lezen over het leven van Monica. Niet alleen hoe het nu is maar ook hoe het vroeger was en hoe ze is gekomen waar ze nu is.
- N.

6


My way. Super leuke boek vooral als je ziet hoe monica nu is en hoe ze was ze heeft veel meegemaakt en daarom gun ik haar geluk met haar dochter en haar vriend ik vind dit boek zeker een aanrader ik kan er niet veel over zeggen want het gaat over veel dingen in haar leven. Zeker aanrader.
- G.

7


My way is een open verhaal van dj en vlogger Monica Geuze. Het boek gaat over alles en nog wat van foto-stoots tot restaurant bezoekjes. Monica vlogt elke dag voor YouTube waar ze meer dan 250.000 volgers/abonnees heeft. Monica leeft ook een leven vol Passie, ondanks veel meiden jaloers op haar zijn. Monica wist een paar jaar terug helemaal niet wat ze wilde doen. In dit boek verteld Monica over al haar hoogt- en dieptepunten, verder geeft ze nog tip en een inkijk op haar bijzondere leven.

Het boek is zeker een aanrader aan 'puber' meiden, het boek bevat veel plaatje en of foto's dit maakt het boek helemaal compleet. CONCLUSIE: als je dit boek in de bieb of winkel ziet liggen geef het een kans en je zou vast geen spijt hebben.
- G.

8


Dit is een super leuk boek. Ze verteld veel over haar leven. Ook vindt ik het leuk dat ze hoofdstukken verdeeld in de tijd van nu en toen. Zelf kijk ik haar ook op youtube en wist al een beetje van der leven af, maar in het boek is het veelmeer uitgebreid verteld. Ook verteld ze hoe ze verder is gekomen in het leven tot aan waar ze nu staat. Dat vindt ik tof om telezen.
- A.

9


Ik vindt het en leuk boek omdat ik volg der video`s al op YouTube en daar filmde ze al veel natuurlijk maar omdat ze nu en boek heb waar ze echt alles verteld is wel interessant omdat ik toch al naar der kijk en nu meer over der weet niet alleen van nu maar ook der verleden enz. Heel leuk dat ze er echt hoofdstukken van heeft gemaakt en daar in alles verteld en ik het ziezo leuk vindt dat ik nu veel meer over der weet en hoe ze in het leven stond echt en heel leuk boek en hoop echt dat ze meer boeken gaat schrijven want het is echt leuk en heel veel mensen zijn geÏnteresseerd xx.
- C.

< Leestip

Log in of meld je aan  ×

Om mee te kunnen doen aan de Weddenschap heb je een account nodig. Klik hier om in te loggen of hier om je aan te melden