Het laatste gekozen boek is Harry Potter en de Orde van de Feniks van J.K. Rowling


 
Alaska

Alaska - Anna Woltz


15 recensies

1


Het boek 'Alaska' heeft een welverdiende prijs gewonnen. Het beschrijft hoe een hechte vriendschap kan ontstaan tussen twee tegenovergestelde karakters. Je kruipt telkens in het hoofd van de personages. Een echte aanrader!
- E.   ★★★★
>

2


Ik vondt het een heel leuk boek en je wou ook elke keer doorlezen maar was soms een beetje verwarrend omdat je elke keer of in Parker haar gedachte aan het lezen was of in die van svens.
- H.   ★★★★★
>

3


Ik vond het een geweldig boek ook omdat ik zelf een hond heb maar ook voor mensen zonder hond zo ik dit boek aanraden. Ik wilde door en door lezen. Ook was het een mooi verhaal waarin je je kan meeleven, en meer weet hoe het is voor iemand met epilepsie.
- M.
>

4


Super gaaf.
- V.
>

5


Ik vond het een super tof boek omdat, het een heel spannend boek is en je wil telkens doorlezen. Het is ook super spannend en ik geef het een 9.
- Y.   ★★★★★
>

6


Ik vond het boek wel leuk want het was spannend en het wisselde steeds tussen spannend en weer wat minder spannend dus dat vond ik er heel leuk aan.
- S.   ★★★★
>

7


Ik vond het boek leuk omdat er veel ontmoetingen tussen een hond en haar oude baasje. Ook vond ik het spannend hoe het bij sven binnen in huis was.
- L.   ★★★★
>

8


Ik vond het leuk alleen op het begin vond ik het iets minder ik snapte het niet helemaal maar daarna snapte ik het wel toen heb ik hem nog een x gelezen nu vind ik hem leuk het boek is spannend je moet het wel echt snappen.
- R.   ★★★★
>

9


Heel prachtig boek met veel verhalen die je zelf ook snapt.
- D.   ★★★★★
>

10


Ik vond het boek leuk maar ook een beetje raar want ik dacht Alaska dat is een land met veel sneeuw dus ik dacht dat het daar overging.
- C.   ★★★
>

11


Hey is een leuk boek om te lezen en daar mee laat ik anderen het ook lezen.
- N.   ★★★★
>

12


Ik vond het een beetje matig een beetje leuk en een beetje niet leuk.
- M.   ★★★
>

13


Ik vond het boek niet heel leuk omdat het voor mij best lang duurde en ik hoe niet van lezen.
- M.   ★★★★
>

14


Leuk boek, dat je door wilt blijven lezen. Leuk om langzamerhand meer te weten te komen over de beide hoofdpersonen.
- A.   ★★★★
>

15


Het is een interessant en leuk boek.
- J.   ★★★★
>

< Leestip

Log in of meld je aan  ×

Om mee te kunnen doen aan de Weddenschap heb je een account nodig. Klik hier om in te loggen of hier om je aan te melden