Zoek naar boeken op
 
 
 
 

Leestip

 

 

Fright Night - Maren Stoffels


12 recensies

 

1

Ik vind hem niet zo leuk een beetje langdradig sorry.
- 1.   ★★
 
 
>
 

2

Het boek is heel spannend ik zit echt op het puntje van men stoel.
- 1.   ★★★★
 
 
>
 

3

K vond het Echt een leuk en spannend boek, bij de eerste bladzijde had dit boek mij al meteen te pakken!

(Echt een aanrader.).
- R.   ★★★★★
 
 
>
 

4

Ik vond het boek Fright Night een leuk boek om te lezen, omdat het boek erg veel emoties toont waardoor je meer mee kan leven in het verhaal. Het boek is ook uit meerdere personen geschreven waardoor je het probleem vanuit verschillende perspectieven kunt bekijken. Bijvoorbeeld vanaf Sandy's perspectief, zij vond het een leuk idee om mensen te laten schrikken. Maar vanaf Quins perspectief, hij vond het totaal niet leuk en was heel bang.
- F.   ★★★
 
 
>
 

5

Dit boek is zeker een aanrader! Doordat het verhaal zo spannend is, is het voor mij alleen maar leuker om te lezen. Daarnaast kan je je heel makkelijk in het boek inleven, waardoor je nog meer in het moment zit. Je moet wel goed onthouden in welk personage je bevindt, want elk hoofdstuk is de naam van een personage die vanuit ik-persoon wordt gesproken.
- I.   ★★★★
 
 
>
 

6

Maakt me nieuwsgierig naar de afloop, er gebeurt heel veel in het boek ook staat er na of voor elk hoofdstuk een stukje van de moordenaar die verteld als een algemene verteller door dit stukje word ik nog meer nieuwsgierig naar het volgende hoofdstuk.
Levensecht, er gebeuren in het boek allemaal dingen die in het echt leven ook zouden kunnen gebeuren zoals een fright night of problemen thuis.
Betrokken, alle personen in het verhaal betrokken zijn bij wat er speelt als je 1 van de bijpersonen zelf weg zou laten zou er een deel van het verhaal onduidelijk zijn.
- N.   ★★★★★
 
 
>
 

7

Spannend boek & Interessant verhaal.
- B.   ★★★★
 
 
>
 

8

Spanned boek!.
- H.   ★★★★
 
 
>
 

9

Frightnight
Schrijver: Maren stoffels

Hoofdgedachten
Ik vindt het boek best leuk het is niet mijn favoriete boek, maar wat wel beter kon was het einde het had voor mij wat spannender gemogen.

Omschrijving van het boek
Een groep vrienden geef zich op voor een frightnight om geconfronteer Te worden met hun grooste angsten, maar ze hadden nooit verwacht dat hun grootste geheimen uit zouden komen. Wie is de verassende gast op de frightnight? Een van de 3 vrienden zal het niet overleven.

Wie overleeft het niet? Welke geheimen komen naar boven? Wie is de moordenaar?

Het boek kwam uit in 2018 en het boek is geschreven voor Young adults
Het verhaal gaat over dat Dylan, Quinten en Sofia meedoen aan een frightnight om hun grootste angsten te overkomen. Dag voordat de FrightNight begonnen wilde Sofia iets leuks doen voor Dylan zijn verjaardag, maar ze ontdekt dat hij meer geheime had dan dat ze dacht. Renza en Sandy Twee probleemjongeren die mee doen met de FrightNight als acteurs, Wanneer Renza en Sandy de Groep vrienden ontmoeten komen er meer geheimen aan het licht. Einde van de avond overleeft een van hun het niet.

Ik vindt de kaft van de boek heel mooi en het verhaal lijn ook. In het algemeen zag het boek er netjes uit. Het verhaal was wel te beetje te kort, maar veder was het een mooi verhaal

Ik raad jullie zeker aan om deze boek te lezen het is een hele leuke en spannende boek.
.
- H.   ★★★★
 
 
>
 

10

Fright Night
Van Maren Stoffels

Het was een goed spannend boek want je wist eigenlijk niet wat de moordenaar ging doen. En met de moeder van Dylan was het ook spannend want er was iets wat ze had gedaan, maar ze zij dat iemand anders het had gedaan.
Onder anderen een goed spannend boek.

, Teun, .
- T.   ★★★★
 
 
>
 

11

Het is een spannend boek met veel spannende thema’s. Het boek lijkt misschien dik maar je leest het lekker snel uit!.
- T.   ★★★
 
 
>
 

12

Ik vond het een leuk en spannend boek en had er echt veel plezier in met het lezen.
- I.   ★★★★
 
 
>
 
 

< Leestip