Het laatste gekozen boek is Schaduwleven van Kim Moelands


 
Gone

Gone - Michael Grant


3 recensies

1


Schrijver: Michael Grant.
Titel Boek: Gone, Verlaten.
Jaartal eerste druk: Oktober 2008.
De uitgever: Van Holkema & Warendorf (Oorspronkelijk, HarperCollins)
Plaats van uitgave: Amsterdamse Keizersgracht 435.
Aantal pagina's: 495.

Mening: Ik vind het boek tot nu toe heel leuk, ik wil heel de tijd doorlezen om te kijken wat er gaat gebeuren.
Kleine samenvatting: er is een koepel onstaan om stad waardoor niemand er meer in of uit kan. Mensen hebben krachten gekregen en er zijn verschillende groepen ontstaan die de macht willen grijpen. Er word gekeken hoe het nu verder moet zonder leiding van Caine in de Fakz. Het is vooral een spannende boek vol horror, kinderen met bijzondere krachten, en het is een sterk verhaal, je word meteen in het diepte gestort. Mijn boek recensie Quincy 2B.
- Q.
>

2


Dit boek is erg spannend en ik read het zeker aan.
- A.
>

3


'Gone' is het eerste deel uit een serie van zes delen. Alle mensen ouder dan 15 zijn plotseling verdwenen. Dat blijkt echter nog niet het enige te zijn... Over het gebied waar de overgebleven kinderen wonen, is een soort koepel ontstaan. De koepel laat zich niet aanraken en helemaal doorzichtig is het ook niet. In de koepel gebeuren rare dingen en de kinderen moeten zien te overleven.
'Gone' is super spannend en het is geschikt voor jongens en voor meisjes. Je leeft met de personages mee en je waant je echt een lid van hun groepje. De bizarre gebeurtenissen zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel zit en het laat je doorlezen tot diep in de nacht. Dit is een boek dat je niet weg wil leggen! Na deel 1 wil je meteen de rest van de delen ook lezen.

'Gone' is een aanrader voor iedereen, jong en oud.
- A.
>

< Leestip

Log in of meld je aan  ×

Om mee te kunnen doen aan de Weddenschap heb je een account nodig. Klik hier om in te loggen of hier om je aan te melden