Het laatste gekozen boek is They both die at the end van Adam Silvera


 
Hier begint alles

Hier begint alles - Anna Todd


2 recensies

1


Dit boek is een echte roman. Er zitten veel romantische gebeurtenissen in het boek en je leest het verhaal echt door de ogen van de hoofdpersoon Tessa. Hierdoor lijkt het alsof je het verhaal zelf beleeft. Dit maakt het boek erg leuk om te lezen. In het verhaal zitten echter wel veel seksuele gebeurtenissen dus als je hier niet van houdt kun je beter een ander boek kiezen. Het verhaal is ook erg spannend en hierdoor vraag je je telkens af wat er nu weer gaat gebeuren. Tessa (de hoofdpersoon) in het boek wordt van een schuw verlegen meisje, iemand die veel meer durft en op ontdekking gaat. Doordat Tessa Hardin leerde kennen kwam ze erachter wat echte liefde is. Hardin daagt haar uit om tot het uiterste te gaan en dingen te doen waar ze vroeger nooit van had gedacht dat ze zoiets ooit zou doen. Ze halen het beste in elkaar naar boven en in het verhaal zie je goed hoe ze elkaar veranderen. Hardin wordt bijvoorbeeld veel zachtaardiger en Tessa durft nu veel meer dan aan het begin van het boek. Kortom is het een heel leuk boek die ik zeker aanraadt om te lezen. Door Jip Schreurs uit T3D maurick college.
- J.
J heeft dit boek ★★★★★ gegeven!
>

2


Het boek after was heel leuk en spannend. Het is een drama boek geschreven door Anna Todd. Het gaat over de hoofdrol Tessa die haar moeder en vriendje achter laat om te gaan studeren. Als ze daar is ontmoet ze Hardin een hij is onaardig en zit onder de tatoeages. Maar zodra ze hem beter leert kennen ziet ze de romantische en wilde kant van hem en moet ze een keuze gaan maken tussen Hardin en haar jeugdvriendje Noah. Ik vind het boek echt een aanrader het verhaal is interessant en ik heb geen een keer gehad dat het boek verveelde.
- L.
>

< Leestip

Log in of meld je aan  ×

Om mee te kunnen doen aan de Weddenschap heb je een account nodig. Klik hier om in te loggen of hier om je aan te melden