Het laatste gekozen boek is Harry Potter en de Orde van de Feniks van J.K. Rowling


 
De executie

De executie - Daniëlle Bakhuis


7 recensies

1


Het boek begint meteen spannend. Je vraagt je tijdens het verhaal continu dingen af, waardoor je blijft lezen. Het einde is niet te voorspellen tijdens het lezen, dat maakt het erg leuk!
Ik vind dit boek een aanrader !
- P.   ★★★★★
>

2


Het is een leuk en spannend boek het is gelijk al spannens.
- B.   ★★★★★
>

3


De Executie is een enorm spannend boek, dat je het liefst in één keer wil uitlezen. Het gaat over het leven in een verknipte samenleving, waarin iemand aan de macht is die vreemde regels na wil leven. Als je een regel overtreedt, wordt je geëxecuteerd. Kinderen tussen de leeftijd van vijftien en twintig jaar oud, die een regel hebben overtreden, krijgen nog één kans om te overleven in een bizarre tv-show. Deze tv-show is vrij bizar en heftig, je moet er maar tegen kunnen.
- P.   ★★★★
>

4


Dit boek is best wel verwarrend omdat er veel verschillende perspectiefen komen. Het boek speelt zich af in de toekomst dus misschien zou dit ooit nog wel kunnen gebeuren, want het is niet dat er magie gebruikt word of zo iets.
- F.   ★★★
>

5


Ik vond het een matig boek ook omdat we hem moesten lezen voor nl en het verhaal was te nep
- J.   ★★★
>

6


Leuk boek, maar aan het eind gaat alles heel snel
- R.   ★★★
>

7


Ik vond dit wel een leuk en spannend boek, echt een aanrader
- 1.   ★★★★
>

< Leestip

Log in of meld je aan  ×

Om mee te kunnen doen aan de Weddenschap heb je een account nodig. Klik hier om in te loggen of hier om je aan te melden