De leescoaches dagen je uit!

 
Dorentina

Dorentina

Zangeres/vlogger

Leescoach Dorentina is zangeres en vlogster. Haar debuutalbum Beauty and the Beast bracht ze uit samen met haar man en rapper Kosso.
Vroeger zag ik mijn ouders altijd lezen tijdens onze vakanties. Daardoor ben ik ook gaan lezen. Ik kom uit Albaniƫ en ben opgegroeid in Duitsland. Nederlands is mijn tweede taal. Ik doe mee aan De Weddenschap omdat ik mijn Nederlands verder wil ontwikkelen. Ik hou van gedichten en van thrillers.

Superkrachten voor je hoofdErebosDe maanblaffers
 
 
Phi Nguyen

Phi Nguyen

Acteur, theatermaker

Leescoach Phi Nguyen is acteur en theatermaker en bekend van o.a het populaire personage Ping Ping uit de met Gouden Kalf bekroonde film Bon Bini Holland I, II en III.
Ik las vroeger graag artikelen en korte verhalen. Ik hou van biografieƫn en korte verhalen. Door mijn werk ben ik ook veel teksten gaan lezen. Lezen kan je niet fout doen. Lezen geeft plezier en je leert over het leven.
WILLDe poppenspeler van LampedusaVliegen
 
 
Shirma

Shirma

Zangeres, vocal coach

Leescoach Shirma Rouse, ook wel de Dutch Queen of Soul genoemd, is een veelgevraagd zangeres en vocal coach.
Ik kon al lezen toen ik vier was. Ik lees heel veel, mijn moeder is ook een extreme lezer en mijn tante bibliothecaris. Ik heb als kind haar hele bibliotheek uitgelezen. De Weddenschap is belangrijk; je haalt kracht uit kennis en lezen is belangrijk voor je ontwikkeling.
Iets heel bijzondersIk zie, ik zieTry not to...
 
Shirma
 
 
 
 

Benieuwd naar regionale leescoaches? Lees hier meer over de coaches van vorige edities.