De leescoaches dagen je uit

Lize Korpershoek
Lize Korpershoek is illustrator en videomaker onder anderen bekend van haar YouTube filmpjes Adviezen van Lize. Haar beroemde kat Dirkie zit op social media. Lize houdt van boeken waarin van alles misgaat.

Lize Korpershoek

Actrice

Het kankerkampioenschap voor juniorenSuske en Wiske: CromimiDe schaduwen van Radovar
Ruben Annink
Ruben Annink is singer-songwriter en bracht samen met Ali B. Het nummer Terwijl jullie nog bij me zijn uit. Hij werkte onder andere met Monica Geuze en Teske de Schepper. Lezen inspireert hem bij het schrijven van songteksten. Ondanks zijn dyslexie gaat Ruben de uitdaging aan.

Ruben Annink

Singer-songwriter

OnbreekbaarNooit meer thuisSnitch
Tjindjara
Tjindjara is zangeres en deed mee aan the Voice of Holland. Ze speelt mee in verschillende musicals en deed als danseres mee aan concerten van Diana Ross en Lionel Ritchie. Tjindjara houdt van lezen maar gunt zich soms geen tijd. De Weddenschap is een mooie uitdaging om weer meer te gaan lezen.

Tjindjara

Zangeres

Grote gevoelensLivestreamArabische sprookjes
Tjindjara

Tjindjara trapt af op Accent Praktijkonderwijs Hoogvliet


Vandaag start Tjindjara De Weddenschap op Accent Praktijkonderwijs Hoogvliet. Tjindjara en de school zijn er klaar voor. Wil je meer weten over Tjindjara en de boeken die zij gaat lezen kijk op deze pagina.
Tjindjara

Zet je wekker! Lize Korpershoek op NPO radio 1


Sta maandag 29 oktober extra vroeg op want om 6.50 vertelt Lize Korpershoek aan Winfried Bayens op https://www.nporadio1.nl/ hoe zij, Tjindjara en Ruben Annink iedereen aan het lezen gaan krijgen. Maandag 29 oktober gaat De Weddenschap van start. Leerlingen van pro, vmbo en mbo gaan de uitdaging aan om drie boeken in zes maanden te lezen. Natuurlijk lezen docenten ook mee!