Img: /news/images/2022-shirma_3.jpg
13 februari 2023

Shirma leest Iets heel bijzonders

Alle leescoaches hebben inmiddels hun tweede boek uit. Shirma heeft genoten van haar tweede boek "Iets heel bijzonders" van Susin Nielsen. We zijn benieuwd hoe het met jullie gaat. Vergeet niet je boeken in te vullen als je ze gelezen hebt. Wist je dat je ook een recensie of korte opmerking kan schrijven over je boek? Wie weet win jij een van de mooie prijzen en maakt jullie school kans op de felbegeerde trofee van De Weddenschap!

Ik heb ook nog een leuke leestip voor jullie. Wat ik altijd doe is een doel voor mezelf stellen. Oké ik ga vandaag tien pagina's lezen. En als ik dan tien pagina's heb gelezen en ik denk, het is genoeg, dan stop ik. Maar als ik denk, hee het gaat lekker, dan ga ik door met lezen. Dan heb ik voor de dag daarna al mijn pagina's al gelezen. Of als ik er helemaal in zit ga ik de dag erna ook door met lezen.
 
In het klaslokaal kan je ook bijhouden op welke bladzijde je bent van je boek! Klik op je boekenplank op de blauwe knop: "Op welke bladzijde ben je?" (zie screenshot).
 
Bekijk hieronder de vlog van Shirma!
 
 


< Nieuws overzicht
< archieven