Zoek naar boeken op
 
 
 
 
 
 
 
 
 

03 april 2024

Wie heeft alle boeken uit?

 
De laatste maand van De Weddenschap is ingegaan. We zien ook dit jaar weer veel scholen met hun leerlingen recensies plaatsen op de website. Door het geven van leestips en plaatsen van recensies wordt lezen nog leuker.
Vergeet niet het certificaat te printen. Hierop staan de covers van de gelezen boeken een foto en de handtekening van de gekozen leescoach. Elk certificaat bevat het logo van de school en de handtekening van de docent. Het certificaat is te printen door de leerling en de docent. Hulp nodig bij het printen? Kijk bij de handleiding voor instructies. De certificaten kan je printen tot en met eind mei! Bewaar de certificaten in het leesdossier en/of geef ze mee bij de afsluiting en prijsuitreiking van De Weddenschap.
Donderdag 16 mei zullen we bekend maken welke school de trofee gewonnen heeft. En natuurlijk maken we bekend welke leerlingen en docenten een prijs hebben gewonnen. Onder de docenten verloten we drie ereaders! De leerlingen maken kans op een boekenpakket, bioscoopbonnen, boekenbonnen, en kaartjes voor Drievliet!