Zoek naar boeken op
 
 
 
 
 

Leestip

 

 
 

Dubbelleven - Chinouk Thijssen


5 recensies

 

1

Het was een leuk en spannend boek. Er gebeurde veel verschillende dingen in het verhaal. Dat was ook erg leuk.
- L.   ★★★★
 
 
>
 

2

Heel erg mooi en leuk boek vaak heb ik dat ik er snel klaar mee ben maar deze heb ik wel uitgelezen.
- S.   ★★★★
 
 
>
 

3

Het boek gaat over een meisje genaamd Ivy Maron. Ze is 17 jaar en wil graag modeontwerpster worden. Ze heeft een oudere vriend genaamd Sander. De eerste drie maanden was het een droom relatie, maar Ivy komt er al snel achter dat Sander ‘problemen’ heeft en langzaam komt Ivy zelf ook in deze ‘problemen’ terecht. Door Sander, het huiswerk op de modeopleiding en de problemen tussen haar ouders heeft ze weinig tijd voor haar twee beste vriendinnen Marsha en Kim. Marsha en Kim maken zich zorgen om het vreemde gedrag van Ivy. Zal het allemaal goed komen? Of raakt Ivy alleen nog maar dieper in de ‘problemen’?

Het verhaal is spannend en meeslepend. Het is geschreven in Ivy haar perspectief dus het is makkelijk te volgen. Ik kon me gewoon niet vervelen tijdens het lezen want er was altijd wel wat nieuws aan de hand waardoor het verhaal spannender werd. Ik kreeg ook echte emoties tijdens het lezen dus dit boek is zeker aan te raden.

Het enige minpunt was dat Ivy een onschuldig en naÏef meisje is. Dit kan je merken omdat ze iedereen zomaar vertrouwt en overal in mee gaat. Dit begon mij wel te irriteren maar dit is natuurlijk gewoon het karakter van de hoofdpersoon.

Als je van spannende drama houdt is dit boek zeker iets voor jou.
.
- L.   ★★★★★
 
 
>
 

4

Het boek zelf ziet er al heel leuk uit.
- L.   ★★★★
 
 
>
 

5

Dit is echt een van mijn favorieten boeken! Ik vind het heftig wat gebeurd en dat maakt het heel intressant om te lezen.
- F.   ★★★★★
 
 
>
 
 

< Leestip