Meisje van Mars

Meisje van Mars - Anna Woltz


16 recensies

 

1

 

Het was een interessant boek en het verhaal werd goed verteld.
- E.   ★★★
 
>
 

2

 

Leuk boek, ik vond het erg interessant om te lezen. Ik zou het boek aanraden omdat je er veel van kan leren en je misschien beter mensen gaat begrijpen, omdat je verschillende reacties ziet van mensen. Maar ook wat het met mensen kan doen. Dus daarom is het leerzaam. Zeker een aanrader!
- J.   ★★★★
 
>
 

3

 

Ik vind dit een heel interessant en goed boek goeie opbouw en leuk einde.
- M.   ★★★★
 
>
 

4

 

Goed geschreven, maar niet mijn type boek.
- M.   ★★
 
>
 

5

 

Beetje appart, maar nu weet ik wel hoe mensen zich niet goed voelen al ze het ander geslacht zijn en je weet hoe iemand transformeert.
- F.   ★★
 
>
 

6

 

Ik vond dat het boek goed geschreven was, maar ik lees liever een ander soort boek.
.
- B.   ★★★
 
>
 

7

 

Ik vond dit boek tegenvallen. Het ging te snel bijvoorbeeld, als ze verdrietig was ging het na 2 zinnen gelijk weer verder, je zag niet hoe de ouders er op reageerde of mensen die er mee te maken hadden.
- J.   ★★★
 
>
 

8

 

Ik vind het een interessant boek omdat sommige mensen in het verkeerde lichaam geboren zijn. Dus voor hun is het een heel handig boek. Maar zelf zou ik het boek niet uitkiezen. Ik hou zelf van een ander genre.
- R.   ★★★
 
>
 

9

 

Ik vond het een super interessant boek, omdat het een leerzaam boek is, want je ziet hoe iemand transitie ervaart en hoe dat in z’n werk gaat.
- Q.   ★★★★
 
>
 

10

 

Meisje van mars is niet mijn type boek, omdat ik zelf persoonlijk meer van spannende boeken houd. Het boek is wel goed geschreven.
- O.   ★★★★
 
>
 

11

 

Ik vond het een interessant boek en het is goed geschreven maar ik zou hem zelf niet zo snel uitkiezen.
- M.   ★★★
 
>
 

12

 

Het is een interssant boek met een bijzonder verhaal dat niet veel in boeken wordt verteld. Ik vindt dat het boek het op een leuke manier heeft gebracht.
Met stukjes die makkelijk te begrijpen zijn en leuk om te lezen zijn.
Maar ook serieus en het geeft een goed beeld van iemand die transseksueel is.
- J.   ★★★★
 
>
 

13

 

Ik vind het boek zelf niet leuk, want het verhaal gaat op een zowel snel en traag tempo en dat is niet fijn. Emoties zijn slecht verwerkt. En er staat dit is geen handleiding maar elk hoofdstuk is een tip.
- M.  
 
>
 

14

 

Ik vond het een interssant boek met een bijzonder verhaal. Ook vond ik het een leuk boek ik zou het zeker aanraden. Het is serieus maar verteld wel goed het verhaal. Omdat het een goed weergeeft wat transseksueel zijn inhoud.
- D.   ★★★★
 
>
 

15

 

Een interessant boek met goede representatie over dit onderwerp. een heftig echt gebeurd verhaal en een boek dat alle kanten van dit onderwerp laat zien. niet alleen de goede maar ook de moeilijke en slechte tijden. zeker een boek wat ik nog een keer wil lezen. ik vond dit een erg leuk boek om te lezen en raad dit boek erg aan.
- I.   ★★★★
 
>
 

16

 

Ik vond het wel een interesant boek om te lezen. de leuke dingen uit het boek zijn: Dat Evert uiteindelijk de operaties krijgt en dat ze gelukkig word. een minpunt uit het boek is dat haar ouders het eerst niet goed vinden. Het boek is voor een leeftijd van ca. 15 jaar. Het is geschreven op basis van een waargebeurd verhaal. En als je het boek leest kun je echt inleven in wat evert meemaakt. Het boek inspireerd mij niet, maar mischien andere wel. Als je het leuk vind om meer over van geslacht veranderen te weten kun je het lezen of als je wilt weten hoe evert het beleefd heeft. Ik vond het wel leuk om te lezen. Maar niet dat ik zo'n boek nog een keer ga lezen omdat het me niet inspireerd.
- Y.   ★★★
 
>
 
 

< Leestip