Zoek naar boeken op
 
 
 
 
 
 
Img: /images/lees_en_schrijf_recensies-low.gif
20 december 2023

Schrijf je klassen in en win mooie prijzen

 
Docenten die hun leerlingen aanmelden krijgen toegang tot het digitale klaslokaal met daarin regelmatig nieuwe boekentips, lessuggesties en boekenvlogs. Ook bibliothecarissen brengen hun collectie via het schoolbord onder de aandacht. Docenten kunnen zelf nieuwe boekentiplijsten en lessuggesties plaatsten in het klaslokaal. Hiervoor kunnen zij gebruik maken van de module lessuggesties en de bestaande boekentiplijsten rechtstreeks plaatsen en of aanpassen aan hun eigen voorkeur.
Alleen docenten en leerlingen die aangemeld zijn maken kans op de mooie prijzen die half mei bekend worden gemaakt. Wie een recensie schrijft over het gelezen boek maakt een grotere kans. Voor elke deelnemer is er een certificaat met daarop de foto en handtekening van de eigen leescoach en docent. Natuurlijk is er ook een afbeelding van de eigen boekenplank met de covers en titels van de boeken.
Doe mee met zoveel mogelijk leerlingen en docenten en maak kans op de felbegeerde trofee en een schrijversbezoek naar keuze van De Schrijverscentrale.
 
 

Schrijverscentrale    Vmbo    Mbo    Pro