Tjindjara heeft Arabische sprookjes uit


Tjindjara heeft haar eerste boek uit. Tjindjara is enthousiast over Arabische sprookjes van Rodaan Al Galidi. Het is een prachtig boek voor jong en oud. De illustraties zijn van Geertje Aalders. Ondanks haar drukke activ..
 
Lees meer >

21 december 2018
Zet je wekker! Lize Korpershoek op NPO radio 1

Zet je wekker! Lize Korpershoek op NPO radio 1


Sta maandag 29 oktober extra vroeg op want om 6.50 vertelt Lize Korpershoek aan Winfried Bayens op https://www.nporadio1.nl/ hoe zij, Tjindjara en Ruben Annink iedereen aan het lezen gaan krijgen. Maandag 29 oktober..
 
Lees meer >

28 oktober 2018

De Weddenschaptrofee


De Weddenschaptrofee is voor de derde keer gewonnen door het Groene Hart Rijnwoude! Ruim 380 leerlingen deden mee en lazen drie boeken in zes maanden. Drie maal is scheepsrecht, van harte gefeliciteerd! Wie wint volgend ..
 
Lees meer >

16 mei 2018
Iris heeft haar eerste boek uit

Iris heeft haar eerste boek uit


Iris heeft haar eerste dikke boek uit voor De Weddenschap. Iris las Het smelt van Lize Spit. Iris heeft een vlog gemaakt gemaakt waarin ze over het boek vertelt. Ze is natuurlijk ook al in haar tweede boek Eilanddagen va..
 
Lees meer >

31 januari 2018
LAKSHMI heeft haar eerste boek uit

LAKSHMI heeft haar eerste boek uit


Hopelijk heeft iedereen een fijne kerstvakantie gehad en de tijd genomen om 1 of meerdere boeken te lezen. LAKSHMI heeft ook gelezen en bespreekt in haar vlog het boek Alaska. Wil je weten wat ze ervan vond? Kijk haar vl..
 
Lees meer >

10 januari 2018

Organiseer je eigen aftrap van De Weddenschap!


De Weddenschap gaat bijna van start! De drie BN'ers trappen De Weddenschap feestelijk af op maandag 30 oktober, dinsdag 31 en woensdag 1 november. Samen met (v)mbo-klassen in Zwolle, Den Haag en Schiedam zetten zij h..
 
Lees meer >

02 oktober 2017
<  1 2 

< archieven